Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ystävänpäiväkortit

Ystävänpäiväkortti on ihana tapa muistaa niin lähellä kuin kaukanakin asuvia ystäviä. Kun muistat läheisiäsi ystävänpäivänä oikealla postikortilla, jää eleesi varmasti mieleen. Arjen keskellä erehdymme usein pitämään ystäviämme itsestäänselvyyksinä. Ystävänpäiväkortti muistuttaa läheisellesi, että hän on sinulle tärkeä, ja juhlistaa keskinäistä tukeanne ja luottamustanne.

KOLME SYYTÄ MUISTAA LÄHEISIÄ YSTÄVÄNPÄIVÄKORTILLA
1. Konkreettinen ystävänpäiväkortti ilahduttaa pitkään: se voidaan kiinnittää jääkaapin oveen tai ottaa käyttöön kirjanmerkkinä.
2. Ystävänpäiväkortilla on helppo muistaa niitä ystäviä, jotka asuvat kauempana ja joita siksi tapaat vain harvoin.
3. Ystävänpäiväkortti tavoittaa jokaisen - myös ne, jotka eivät käytä somea tai sähköpostia.

TILAA YSTÄVÄNPÄIVÄKORTIT NETISTÄ
Meiltä löydät ystävänpäiväkortit moneen makuun. Valikoimassamme on niin maalauksilla kuin valokuvillakin kuvitettuja ystävänpäiväkortteja. Korttien sanoma vaihtelee kauniin haikeasta humoristiseen ja innostavaan.

Mitä isommalle joukolle lähetät ystävänpäiväkortit, sitä edullisemmaksi yksittäinen kortti tulee! Kannattaisiko siis tilata ystävänpäiväkortit kerralla myös ensi vuotta varten? Katso alla olevasta taulukosta ystävänpäiväkorttipakettien hinnat.

Voit tilata ystävänpäiväkortit sähköpostitse korttituote@korttituote.com tai soittamalla, puh. 045-182 0720! Laskulla toimitettaviin tilauksiin lisäämme toimituskulut, ja yli 500 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Tuotteita yhteensä 3 kpl

YSTÄVÄLLE 2017

ystava-2017.gif&width=200&height=250
Hinta: 10.00 € - 21.00 €

YSTÄVYYS-FOLIOITU

kaikki-mallit.gif&width=200&height=250
Hinta: 12.50 € - 26.00 €

YSTÄVÄ-KORTTILAJITELMA

ystava-lajitelma.jpg&width=200&height=250
Hinta: 10.00 € - 21.00 €